Tila on varattavissa 30.5.2020 saakka

Etsitkö tilaa juhlille tai virkistyspäivään?

Voit myös vuokrata tunnelmallisen Kehrän tilan yksityistilaisuuksiin! Voimme järjestää yrityksesi tai yhteisösi tiimi- tai virkistyspäivään oman joogatunnin tai meditaatiohetken, polttarijoogaa kaveriporukalle tai voit järjestää Kehrässä oman tilaisuuden (esim. luennon, työpajan, koulutuksen tai juhlat). Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä tilaisuudestasi juuri teidän näköinen: info@olarinkehra.fi 

Tilan kapasiteetti

Tilaan mahtuu joogamattoja max. 12 kpl, suositus 10 kpl tai maassa istuen max. 30 hlöä, suositus 20 hlöä.

Peruutusehdot

Varausmaksu puolet tilaisuuden hinnasta. Varausmaksua ei palauteta takaisin, vaikka tilaisuus peruuntuisi. Tilojen varauksen voi peruuttaa ilman lisämaksua 14 vrk ennen tilaisuutta (varausmaksua ei palauteta). Mikäli peruutus tapahtuu 7-14 vrk ennen tilaisuutta, veloitamme 25 % tilauksen hinnasta lisää. Alle 7 vrk ennen tilaisuutta tapahtuneista peruutuksista veloitamme koko tilauksen hinnan. Loppusumma on maksettava viimeistään 2 vrk ennen tilaisuutta.

Tapahtumasuunnittelu

Saat apua tilaisuuden järjestelyissä näin halutessasi. Voimme suunnitella joogatunnin tai meditaation lisäksi työpajan esim. luovaan liikkeeseen, hengitystekniikkaan tai metsäjoogaan liittyen. Voit hankkia kauttamme myös inspiroivan puhujan tilaisuuteenne.

Siivous

Tilavuokraajan vastuulla on viedä pois kaikki tiloihin tuomansa tarvikkeet ja koristeet. Pullot ja tölkit tulee kerätä jätesäkkeihin sekä suurimmat roskat roskakoreihin tilaisuuden päätyttyä. Tilojen tulee olla asiallisessa kunnossa tilaisuuden päätyttyä. Tilavuokraan lisätään aina etukäteen ilmoitettu siivousmaksu 25 €.