Ohjaajat

AINO YRJÄNÄ - JOOGA - MEDITAATIO

Aino ohjaa lempeää ja palauttavaa joogaa: maanantaisin Lempeyden jooga -tunti klo 19-20.30 ja torstaisin restoratiivinen Hetken rauha -tunti klo 18.30-20. Tunnit sopivat tutkivan harjoituksen kautta niin ensikertalaisille kuin pidempään jooganneille. Ainon oppilaat pitävät erityisesti tuntien rauhallisesta ja sallivasta tunnelmasta, kosketuksen taiasta sekä läsnäolon voimasta. Aino on kouluttautunut Shantin joogaopettajakoulutuksessa (2018, 250h). Kesällä 2019 Aino kiinnostui thaijoogahieronnasta, jonka ytimessä on täydellinen kosketus. Jooga ja meditaatio ovat olleet Ainon elämässä vuodesta 2006 lähtien. Aino on Olarin Kehrän omistaja.

ANNI LAINE - HOITAVA ÄÄNI

Anni käyttää äänimaljojen ja muiden terapeuttisten soitinten hoitavaa äänivärähtelyä auttamaan stressaantuneen hermoston rauhoittamisessa ja etsimään vastauksia haasteisiin syvältä itsestä. Läsnäolo, lempeys ja itsen kuuntelu ovat Annin työskentelyn tärkeimpiä kulmakiviä. Anni on kouluttautunut äänihoitajaksi Merja Valven johdolla (2016), ja opiskelee parhaillaan musiikkiterapeutiksi Eino Roiha -instituutissa. Syksyllä 2019 Anni ohjaa Kehrässä viikoittaista rentoutusryhmää.

NOORA KORPPI - LOITSULAULUT

Noora on tunnevalmentaja sekä laulaja-lauluntekijä, joka yhdistää nämä kaksi maailmaa loitsulaulupiireissään. Loitsulaulut ovat helposti opittavia, Kalevalan ja shamanistisen perinteen suuntaan kumartelevia voimallisia mantroja omalla äidinkielellämme. Ne rentouttavat ja opettavat laulajaansa hyväksymään kaikki tunteensa, olivatpa ne sitten valoisia tai varjoisia. Noora järjestää laulupiirejä Kehrässä parin kuukauden välein tai tilauksesta esim. yritysten virkistyspäiville tai polttareihin.

SINI KARTTUNEN - JOOGA - KEHONHUOLTO

Sini ohjaa sunnuntai-iltaisin dynaamista hatha flow -tuntia. Tunnit sopivat aloittelijoille, jäykille, istumatyöläisille ja itsensä jumiin asti liikkuneille. Tunneilla keskitytään hengitykseen, selän hyvinvointiin, lihastoimintaketjuihin ja faskialinjojen avaamiseen. Sini valmistuu joogakoulu Shantin opettajakoulutuksesta (2019, 250h) ja ohjannut aiemmin ilmajoogaa ja kehonhuoltoa. Sini on opiskellut Health Coachiksi ja Mental Traineriksi ja kiinnostunut kaikesta ihmiskehon ja mielen sopukoista ja erityisesti suoliston, aivojen ja sydämen hyvinvoinnista.

TANJA JALAS - JOOGA

Tanjalle jooga merkitsee kehon ja mielen rauhaa sekä itsetuntemuksen syvenemistä. Tanja ohjaa tiistaisin klo 19.30-20.50 Terve selkä -kurssia. Ohjaajana Tanja on rauhallinen ja läsnäoleva. Tanja johdattelee pehmeään liikkeeseen ja oman kehon hyväksyvään kuunteluun. Lempeä harjoitus hoitaa kehoa ja tuo hallitusti lisää liikkuvuutta ja voimaa. Rentoutuminen ja irtipäästäminen ovat tärkeitä teemoja Tanjan ohjauksessa. Tanja valmistui joogaopettajaksi  2016 joogakoulu Shantin opettajakoulutuksesta (250h). Lisäksi Tanja on käynyt HIMA Happiness -joogastudion opettajakoulutuksen 2017-2018 (RYT200). Tanja on valmistunut myös kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi syksyllä 2019.

TARJA BONDE JENSEN - JOOGA

Tarja valmistui Joogakoulu Shantin koulutuksesta opettajaksi marraskuussa 2019 (250h) ja on vetänyt kesän ja syksyn aikana Rentoa Kallio -joogaa ulkona, niin Suvisaaristossa kun Lauttasaaressakin sekä myös Murskataan marraskuu -joogaa Olarin Kehrässä. Tarja on itse monipuolinen liikkuja ja saanut joogasta apua niin mielen kuin kehonkin rauhoittamiseen. Reilulla 20 vuoden joogakokemuksellaan hän haluaa ohjata rauhallisia, eri kehonosiin keskittyviä tunteja.

Yhdessä Sini Karttusen kanssa vuorotellen he vetävät sunnuntai-iltaisin dynaamista hatha flow -joogaa, johon voit ottaa osaa ilman aiempaa joogakokemusta. Tarkoitus on parantaa omaa kehotuntemustasi, rentouttaa ja saada sinut voimaan paremmin, laskeutua alkavaan viikkoon rauhallisena, mutta energisenä. Olet sydämellisesti tervetullut sunnuntaisin 5.1.2020 alkaen klo 18.30-19.45 kanssamme hoitamaan itseäsi.