Kurssit ja tapahtumat

Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet kursseihin ja tapahtumiin löydät ajanvarausjärjestelmän kautta (klikkaa info / i-merkkiä tuntilistauksessa niin saat lisätietoja): www.varaaheti.fi/olarinkehra

Viloma ja meditaatio pe 1.11. klo 17.30-19

Kaipaatko maadoittumista, henkisten akkujen lataamista tai tasapainoa syksyn tuuliin? Tervetuloa tutustumaan vilomahengitykseen ja meditoimaan pe 1.11. klo 17.30-19 Olarin Kehrään (Maapallonkatu 8 j, käynti sisäpihan puolelta).

Viloma ns. ”hengitys vastakarvaan” on hengitystekniikka, mitä käytetään joogatraditiossa monipuolisesti mm. hengityksen tarkkailussa ja meditaatioon valmistautumisessa. Viloma on auttanut minua pysähtymään kiireen keskellä asioiden äärelle ja luonut hetken tilaa myös mielen liikkeille. Tahdon jakaa tämän oman kokemukseni myös teidän kanssa. Meditoimme hengitysharjoituksen jälkeen 20-30 min. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta tai meditaatiosta. Tule kokeilemaan! Suositusikäraja 16 vuotta.

Oviraha 0-15€, maksa mitä pystyt periaatteella.
Ilmoittaudu mukaan: www.varaaheti.fi/olarinkehra

Saavuthan paikalle 10-15 min ennen tunnin alkua. Ovi suljetaan tilaisuuden alkaessa.

Tarjolla teetä ja pähkinöitä meditaation jälkeen. ♥


Viloman ja meditaation ohjaa Aino Yrjänä (Shantin joogaopettajakoulutus 2018, 250h). Aino kiinnostui vuonna 2006 ensin meditaatiosta ja hengityksen tarkkailusta, jonka kautta päätyi myös joogan fyysiseen harjoitusmaailmaan.

Espoon naisten piirit 9.11., 24.11.

~*~
Käski emo maan iloita
Sisko suuta soittelemaan
Tällä nuorella iällä
Vihannalla vartalolla
~*~

Espoon naisten piireissä on luvassa läsnäoloa, liikettä, jakamista sekä kaakaota ja herkkuja. Tule yhteen siskojen kanssa jakamaan tuntoja, tulemaan kohdatuksi ja tulemaan kuulluksi ja nähdyksi. Hinta 10-30€ per piiri oman tilanteen mukaan. Maksu käteisellä tai kortilla piirin jälkeen.

Toivomme, että näistä piireistä tulisi toistuvia ja vetäjät sekä paikat voivat vaihtua. <3

Linkki Espoon naisten piiri Facebook-ryhmään, tervetuloa mukaan!

9.11. ALKUPIIRI klo 17.30-20

Lähdemme kirjaimellisesti liikkeelle. Tutustumme omaan voimaamme ja keskuksemme, punaiseen timanttiin. Herättelemme juuriyhteyttä kehossa syvältä sisältä päin. Käytämme ääntämme ja ilmaisemme rajojamme. Kohtaamme lempeästi kanssasisaria ja jaamme hellyyttä omilla ehdoillamme. Illan ohjaavat Aino Yrjänä ja Noora Korppi. 

Ilmoittaudu mukaan 8.11. mennessä: www.varaaheti.fi/olarinkehra

24.11. PEHMEÄ PIMEYS klo 15.30-18

Laskeudumme luovalla ja lempeällä otteella kohti pimeyttä. Tutustumme sisäisiin varjoihimme äänen, maalauksen ja tanssin avulla. Tule mukaan jakamaan ja vastaanottamaan turvaa ja läheisyyttä. Illan ohjaavat Aino Yrjänä ja Noora Korppi.

Ilmoittaudu mukaan 23.11. mennessä: www.varaaheti.fi/olarinkehra

Murskataan yhdessä marraskuu! (4 krt kurssi) to 7.-28.11. klo 17-18 (paitsi 21.11. klo 16.45-17.45)

Tällä tunnilla keskitytään hengittämiseen ja neljän kerran ohjauksissa keskitytään joka kerta eri kehonosaan: selkään, hartijoihin, lantioon ja jalkoihin sekä vatsaan. Tunnit sopivat erityisesti senioreille ja uusille tulokkaille, joilla ei välttämättä ole edes aiempaa kokemusta joogasta. Tule rohkeasti kokeilemaan!

Ohjaajana toimii Tarja Bonde Jensen. Tarja valmistuu Joogakoulu Shantin koulutuksesta marraskuussa (2019, 250h) ja on vetänyt kesän ja syksyn aikana Rentoa Kallio -joogaa ulkona, niin Suvisaaristossa kun Lauttasaaressakin. Tarja on itse monipuolinen liikkuja ja saanut joogasta apua niin mielen kuin kehonkin rauhoittamiseen. Reilulla 20 vuoden joogakokemuksellaan hän haluaa ohjata rauhallisia – eri kehonosiin keskittyviä – tunteja. Tule laittamaan hanttiin kuukausista julmimmalle, marraskuulle.

ILMOITTAUDU mukaan: www.varaaheti.fi/olarinkehra
Huom! Tunnille mahtuu max. 10 hlöä, joten varaa paikkasi tunnille.

HINTA 48€ koko 4 krt kurssi tai 14€ kertamaksu

MAKSU käteisellä, MobilePay tai tilisiirrolla. Kysy lisää ohjaajalta tunnin alussa.

Kaamosjooga (4 krt kurssi) su 17.11.-8.12. klo 18.45-20

Lempeä, rauhallinen hathajoogatunti, jossa tehdään hengityksen tahdissa rauhallista joogaa. Painopiste tunnilla on selän hyvinvoinnissa. Tunti sopii hyvin aloittelijoille, jäykille, vähemmän liikkuneille, istumatyöläisille, itsensä jumiin asti liikkuneille tai sohvalle jumittuneille. Matalan kynnyksen joogaa missä ei tehdä akrobaattisia asanoita. Tunnilla jokainen tekee liikkeet omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen sen verran kun hyvältä tuntuu ja mitä jaksaa. Rauhoitutaan ja rentoudutaan viikonlopun päätteeksi ottamaan vastaan kaamos ja pimeä vuodenaika. Ohjaajana toimii Sini Karttunen (Shantin joogaopettajakoulutus 2019, 250h).

HINTA 60€ koko 4 krt kurssi tai 15€ kertamaksu

ILMOITTAUDU mukaan: www.varaaheti.fi/olarinkehra
Huom! Tunnille mahtuu max. 10 hlöä, joten varaa paikkasi tunnille.

MAKSU ennen tuntia korttimaksuna, SmartumPay, Smartum liikunta-virikesetelit, ePassi, Edenred tai Easybreak.

Korpin loitsulaulupiiri su 22.12. klo 16-19

Nyt saapuu taas tuo haltija valon
Tähtien vyö kupeillaan
Hän lumiratsullaan kantaa meille päivän kajon
Valkeuden soihdullaan
Herättää maan

* ~ * ~ *

Talvipäivänseisauksen laulupiirissä juhlimme väistyviä varjoja ja palaavaa valoa. Lisäksi viivähdämme laulumatkan jälkeen hetken yhdessä ja nautimme glögiä ja herkkuja (nyyttäriperiaatteella).

Loitsut, joita laulamme, ovat ”mantroja” omalla äidinkielellämme. Kalevalan suuntaan kumartelevat yksinkertaiset värssyt kuljettavat meidät lävitse erilaisten tunnetilojen ja opettavat meitä olemaan läsnä niille lempeästi.

Tärkeintä on oman äänen ilmaisu ja laulamisen ilo, ei niinkään se osuuko oikeaan sanaan tai nuottiin.

Laulujen lopuksi on luvassa rentouttava rumpumatka.

Esilaulajana toimii lauluntekijä Noora Korppi kitaran ja rumpunsa säestyksellä. Musisoinnin ohella Noora toimii tunnetaitojen valmentajana. Häntä kiehtoo erityisesti intuitio, NLP, varjotyöskentely sekä sukujuurtemme vaikutus siihen, keitä tänään olemme. Hae YouTubesta “Noora Korppi”, jos haluat tutustua etukäteen paremmin. 🙂

Osallistumismaksu on 10€ – 30€ oman tilanteesi mukaan. Otathan maksun mukaan käteisenä. Varaa hetki aikaa rauhoittumiselle ja saavu paikalle mielellään 10 minuuttia ennen aloitusta.

Halutessasi voit varmistaa paikkasi ilmoittautumalla etukäteen Nooralle FB:ssa tai noora@noorakorppi.fi

Hetken rauha – miniretriitti vuoteen 2020 / su 29.12.2019 klo 17-20

Tule pysähtymään ja hiljentymään kohti uutta vuosikymmentä ja vuotta 2020. Hetken rauha miniretriitillä pääset hidastamaan, kuuntelemaan sisintäsi, rentoutumaan, lepäämään sekä päästämään irti hetkeksi. Olarin Kehrässä on lempeä ja salliva tunnelma. Tule sellaisena kuin olet. Miniretriitillä luvassa jakamista, lempeää kehoa herättelevää joogaa, meditaatiota, luovaa liikettä ja maalausta. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta, meditaatiosta, maalauksesta tai luovasta liikkeestä osallistuaksesi. Ikäraja miniretriitille on 16 vuotta.

Ota mukaan joustavat, mukavat vaatteet ja villasukat sekä maalaus tai piirrustusvälineet mikäli sinulta löytyy välineitä. Tarjolla on teetä ja herkkuja. Lämpimästi tervetuloa!

Hinta: 30 €

Ilmoittaudu mukaan 15.12. mennessä: www.varaaheti.fi/olarinkehra

Huom! Retriitille mahtuu max. 10 hlöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Esteen sattuessa voit luovuttaa paikan ystävällesi.

Miniretriitin ohjaana toimii Aino Yrjänä. Ainon ohjaus on lempeää ja tutkivaa. Ainon oppilaat pitävät erityisesti tuntien rauhallisesta ja sallivasta tunnelmasta, kosketuksen taiasta sekä läsnäolon voimasta. Aino on kouluttautunut Shantin joogaopettajakoulutuksessa (2018, 250h). Kesällä 2019 Aino kiinnostui thaijoogahieronnasta, jonka ytimessä on täydellinen kosketus. Jooga ja meditaatio ovat olleet Ainon elämässä vuodesta 2006 lähtien. Aino on Olarin Kehrän omistaja.