Kurssit ja tapahtumat

Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet kursseihin ja tapahtumiin löydät ajanvarausjärjestelmän kautta (klikkaa info / i-merkkiä tuntilistauksessa niin saat lisätietoja): www.varaaheti.fi/olarinkehra

Vapise Vagus touhupäivät su 29.3.

Maaliskuussa juhlitaan kevättalvea yhteisellä vagushermon aktivointisessiolla. Päivä koostuu erilaisista aktiviteeteista ilmassa, maassa, vedessä ja metsässä parasympaattista hermostoa herätellen ja stressille turpaa antaen.

Voit osallistua koko päivään tai vain osaan tapahtumista.

Alustava ohjelma päivään:

12:00 Metsäjoogaa
13:30 Avantouintia
14:30 Lounas
16:00 Ilmajoogaa
18:30 Hatha Flow
20:00 Loppu tärinät

Tapahtuman hinta 50 €/hlö. Lounas ei sisälly hintaan. Käymme lounaalla yhdessä. Halutessasi voi ottaa omat eväät mukaan.

ILMOITTAUTUMINEN:
Varmista paikkasi maksamalla 50 € tilille FI50 3939 0058 8907 40 /Tmi Sini Karttunen tai Mobilepaylla 0405946901.
Ja ilmoita osallistumisestasi tekstarilla Tarjalle 040 5059 715 tai Siniltä 040 5946 901.

Mukaan mahtuu maksimissaan 8 henkeä.

Ohjelma on turvalliseksi suunniteltu, mutta ei sisällä vakuutuksia. Osallistujilla hyvä olla omat vakuutukset voimassa kaiken varalta.

Lämpimästi tervetuloa!

Toivottavat:
Sini ja Tarja

Korpin loitsulaulupiirit, kevät 2020

Lauantaina 25.4. klo 18-20 ** verkossa**

Siivillä sävelten
Ratsailla runon
Väreilyssä värien
Laulan mä lumon

* ~ * ~ *

Valoa alkaa olla ilmoilla jo sen verran roimasti, että laulupiirissäkin on aika sisäisen kevätsiivouksen! Tuuletellaan pois vanhat pölyttyneet ajatukset ja pistetään liikkeelle ne luovuusvirrat, jotka ovat jään alla odotelleet vapautumistaan.

Korpin loitsulaulupiirit

Loitsut, joita laulamme, ovat ”mantroja” omalla äidinkielellämme. Kalevalan suuntaan kumartelevat yksinkertaiset värssyt kuljettavat meidät lävitse erilaisten tunnetilojen ja opettavat meitä olemaan läsnä niille lempeästi.

Tärkeintä on oman äänen ilmaisu ja laulamisen ilo, ei niinkään se osuuko oikeaan sanaan tai nuottiin.

Laulujen lopuksi on luvassa rentouttava rumpumatka.

Esilaulajana toimii lauluntekijä Noora Korppi kitaran ja rumpunsa säestyksellä. Musisoinnin ohella Noora toimii tunnetaitojen valmentajana. Häntä kiehtoo erityisesti intuitio, NLP, varjotyöskentely sekä sukujuurtemme vaikutus siihen, keitä tänään olemme. Hae YouTubesta “Noora Korppi”, jos haluat tutustua etukäteen paremmin. 🙂

Osallistumismaksu on 10€ – 30€ oman tilanteesi mukaan. Otathan maksun mukaan käteisenä. Varaa hetki aikaa rauhoittumiselle ja saavu paikalle mielellään 10 minuuttia ennen aloitusta.

Lisätietoja: noora@noorakorppi.fi

Espoon naisten piirit

~*~
Käski emo maan iloita
Sisko suuta soittelemaan
Tällä nuorella iällä
Vihannalla vartalolla
~*~

Espoon naisten piireissä on luvassa läsnäoloa, liikettä, jakamista sekä kaakaota ja herkkuja. Tule yhteen siskojen kanssa jakamaan tuntoja, tulemaan kohdatuksi ja tulemaan kuulluksi ja nähdyksi. Hinta 10-30€ per piiri oman tilanteen mukaan. Maksu käteisellä tai kortilla piirin jälkeen.

Toivomme, että näistä piireistä tulisi toistuvia ja vetäjät sekä paikat voivat vaihtua. <3

Linkki Espoon naisten piiri Facebook-ryhmään, tervetuloa mukaan!