Tuntikuvaukset

"Rauhallinen ja salliva tunnelma. Tunnit sopivat kaikille riippumatta joogataustasta."

— Asiakaspalaute, kevät 2019

Hatha flow

dynaaminen flow, ohjaajat Sini Karttunen ja Tarja Bonde Jensen

Hatha flow -tunnilla rentoudutaan ja huolletaan kehoa. Tunti on dynaamista, flow-tyyppistä joogaa, johon voi osallistua ilman aiempaa joogakokemusta. Hatha flow -tunnin tarkoituksena on parantaa kehotuntemusta, liikkuvuutta, rentouttaa ja maadoittaa.

Hetken rauha

restoratiivinen hatha, ohjaaja Aino Yrjänä

Kiristääkö leukaperiä? Kärsitkö niska-hartia -seudun jumeista? Tuntuuko arki yhdeltä oravanpyörältä? Tule hengähtämään hetkeksi, pötköttelemään restoratiiviselle joogatunnille, jossa on vaikutteita yinjoogasta lempeällä hathatwistillä. Käytämme apunamme joogan apuvälineitä bolstereita ja blokkeja sekä vilttejä. Sopii kaikille, jotka haluavat pysähtyä ja levätä, kenties torkahtaa, joogatunnilla.

 

Lempeyden jooga

slow-flow / hatha, ohjaaja Aino Yrjänä

Ota askel kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia tutustumalle kehoosi lempeän hathajoogan avulla. Luvassa maadoittavia hengitysharjoituksia, sisäistä tahdon voimaa ja intuitota vahvistavia lempeitä asentoja. Slow flow -tyyppinen tunti, nojautuen Vanda Scaravellin inspiroimaan joogasuuntaukseen, jossa keskiössä on selkärangasta lähtöisin oleva tutkiva liikeharjoitus. Sopii ensikertalaisille kuin pidempäänkin jooganneille.